Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Édes - sós nyári saláta

2008.01.24

      

Hozzávalók (2 személyre):
30 dkg eper
20 dkg paradicsom
friss salátalevelek (jégsaláta vagy lollo rosso vagy kínaikel, de a legjobb a cikória)

1 maréknyi pirított olajos mag (mandula vagy földimogyoró vagy kesudió)

 

Öntet:
     olívaolaj
     ecet
     kis méz
     só
     bors
     pici víz
 

Elkészítés:

A kicsire tépkedett salátalevelekkel kibélelt tálba halmozzuk a feldarabolt epret és paradicsomot, a durvára tört magot. Közvetlenül fogyasztás elôtt  ráönteni a dresszinget.

Megjegyzés:
Egész eperszezonban ebédre kitűnő, kis kenyérrel. Ha vége az epernek, akkor ugyanezt görögdinnyével. Az is finom.
 
forrás: mindmegette.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.